Archief
Untitled Document

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Niks Niks

 

 


 


Werk in Kunst / Dennis Teunissen


(26 min) Mb

Claas Hille

"De beelden die ik gebruik zijn te vinden in het dagelijks leven om me heen.
Gewapend met fotocamera's beweeg ik me door stad en land. Ik ben meestal niet actief op zoek naar beelden. Als ik iets tegenkom en het bevalt me, dan leg ik dat vast. Dat kan op ieder moment en op iedere plek zijn waar ik me op dat moment bevind. Fietstochten van huis naar atelier zijn de laatste jaren hierin van grote betekenis geweest. Mijn voorkeur ligt bij beelden met een architectonische uitstraling, roest geen bezwaar."
Dennis Teunissen

Vanaf maart tot en met december van dit jaar zenden we een serie van 10 video-portretten uit van jonge Utrechtse beeldend kunstenaars.
De serie is onderdeel van het 'Werk in Kunst' project. Andere onderdelen zijn de website en een gezamelijke expositie. Het project werd mogelijk door financiŽle steun van 'Kunstenaars & Co'. Elk video-portret wordt gemaakt door een andere filmmaker.
Alle portretten hebben een vaste indeling. Aan bod komen, de kunstenaar als persoon, zijn achtergronden, de motieven van waaruit het werk ontstaat en een bespreking van een aantal kunstwerken.

www.meertv.nl/werkinkunst